Vad är det bästa med ditt jobb? 

Jag älskar att jag får lära mig nytt! Hela tiden. Efter flera spännande år som HR-specialist inom bolaget fick jag för ett par år sedan möjlighet att hoppa på en ny tjänst som HR-kommunikatör. Nu jobbar jag bland annat med employer branding, internkommunikation och hållbarhet. Det är en fantastiskt rolig kombination som tillåter mig att även i jobbet få ta tillvara på mitt stora intresse för retorik och kommunikation.

Vad är det som gör Resia Travel Group till en sådan bra arbetsplats? 

Först och främst, är man en reseälskare som jag är det ju helt fantastiskt att få arbeta med världens mest spännande produkter!

Att man som HR-medarbetare i ett säljbolag får jobba så nära affären tycker jag är väldigt kul och utvecklande. För att trivas hos oss måste man gilla kundmötet och tillföra värde i det. Det passar mig perfekt.

Kulturen präglas av snabba puckar och korta beslutsvägar så här har man stor möjlighet att påverka och driva utveckling. Det är också tydligt att våra värderingar genomsyrar allt vi gör - vi bryr oss om varandra och vi har alltid roligt på jobbet. Sedan skadar det inte en dansälskare som jag att vi kör Lunch Beat på jobbet. :)

malin.johnson@resia.se

Några av mina kollegor

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor