facebook tracking
Avdelning

Marknad och e-handel

Connect

Drivs du liksom vi av dynamiken som uppstår när kreativitet charmar strategi? Ryser du av välbefinnande när du ser förkortningar som UX, CX, SEO, PPC, SEM, Social, CJM, CRM, MA, CLV, CPM, CPO, CPA, CR och CPC. Vill du dessutom inspirera omvärden till att fortsätta upptäcka? Då har du en hel del gemensamt med oss på Resia Travel Groups marknadsavdelning.

Hos oss sitter ett gäng skarpa kreatörer som framför allt har två saker gemensamt –  en djup passion för resor och ett starkt driv att vilja inspirera andra att uppleva samma passion.

Vårt uppdrag är att erbjuda en lustfylld och smidig upplevelse vid kontakt med våra varumärken. Fysiskt som digitalt. Vi kan exempelvis skapa inspirerande reseskildringar, bygga grymma kampanjer tillsammans med olika partners, optimera bokningsprocessen i butik och online och skissa på smarta digitala tjänster och funktioner. Vi sitter även dagligen med analoga produktioner så som drömska resemålsaffischer och inspirerande säljmaterial. Förutom att dela med oss av de senaste resmålen och de bästa restaurangerna på unika platser runt om vi världen, har vi fullt fokus på att leverera kvalificerade affärsmöjligheter till företagets olika säljytor genom olika marknadsaktiviteter. Utifrån våra olika roller skall vi med tydliga riktlinjer sätta rätt ton i kommunikationen för att hjälpa verksamheten uppnå affärsmålen. Vi jobbar hela tiden för sunda och långsiktiga relationer med våra kunder och samarbetspartners.

Några av oss som jobbar med marknad och e-handel

Vår kultur

Vårt arbete styrs mer av värderingar än manualer. Respekt, kompetens och energi definierar allt vi gör. Hur vi jobbar, hur vi möter våra kunder och hur vi rekryterar. Vi erbjuder en fartfylld, informell arbetsplats där man får utrymme att vara sig själv. Vi bryr oss om varandra och har fantastiskt roligt tillsammans. Vi verkar för att vara en hållbar arbetsgivare och samhällsaktör och engagerar oss i det vi gör med såväl hjärta som hjärna. 


Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor