facebook tracking
Avdelning

Marknad och e-handel

Connect

Drivs du liksom vi av dynamiken som uppstår när kreativitet charmar strategi? Ryser du av välbefinnande när du ser förkortningar som UX, CX, SEO, PPC, SEM, Social, CJM, CRM, MA, CLV, CPM, CPO, CPA, CR och CPC. Vill du dessutom inspirera omvärden till att fortsätta upptäcka? Då har du en hel del gemensamt med oss på Resia Travel Groups marknadsavdelning.

Hos oss sitter ett gäng skarpa kreatörer som framför allt har två saker gemensamt –  en djup passion för resor och ett starkt driv att vilja inspirera andra att uppleva samma passion.

Vårt uppdrag är att erbjuda en lustfylld och smidig upplevelse vid kontakt med våra varumärken. Fysiskt som digitalt. Vi kan exempelvis skapa inspirerande reseskildringar, bygga grymma kampanjer tillsammans med olika partners, optimera bokningsprocessen i butik och online och skissa på smarta digitala tjänster och funktioner. Vi sitter även dagligen med analoga produktioner så som drömska resemålsaffischer och inspirerande säljmaterial. Förutom att dela med oss av de senaste resmålen och de bästa restaurangerna på unika platser runt om vi världen, har vi fullt fokus på att leverera kvalificerade affärsmöjligheter till företagets olika säljytor genom olika marknadsaktiviteter. Utifrån våra olika roller skall vi med tydliga riktlinjer sätta rätt ton i kommunikationen för att hjälpa verksamheten uppnå affärsmålen. Vi jobbar hela tiden för sunda och långsiktiga relationer med våra kunder och samarbetspartners.

Några av oss som jobbar med marknad och e-handel

Vår kultur

Vårt arbete styrs mer av värderingar än manualer. Respekt, kompetens och energi definierar allt vi gör. Hur vi jobbar, hur vi möter våra kunder och hur vi rekryterar. Vi erbjuder en fartfylld, informell arbetsplats där man får utrymme att vara sig själv. Vi bryr oss om varandra och har fantastiskt roligt tillsammans. Vi verkar för att vara en hållbar arbetsgivare och samhällsaktör och engagerar oss i det vi gör med såväl hjärta som hjärna. 


Varför jobba med oss?

Förutom det självklara, som schyssta arbetsvillkor och spännande arbetsuppgifter finns det ett par saker som gör att det är lite extra
bra att jobba med oss:

 • ​Kort väg från idé till verklighet

  Hos oss är beslutsvägarna korta och du har möjlighet att påverka vår spännande väg framåt. Vi är måna om vår prestigelösa kultur och har kvar den entreprenörsandan som utmärkt oss sedan bolaget startades. Här kan du med andra ord göra skillnad!

 • Resor, resor, resor

  Vi jobbar med världens mest spännande produkter. Och alla våra medarbetare jobbar affärsnära med kunden i fokus. Det vi säljer är vår kompetens, vilket betyder att produktkännedom är a och o. Men det handlar om mer än så. Vi säljer inte bara flygresor, hotellrum, kryssningar och evenemangsbiljetter – vi säljer upplevelser, förväntningar, minnen och känslor. Vi är övertygande om att bästa sättet för dig att kunna förmedla den känslan är när du själv fått ta del av upplevelsen. Som medarbetare har du därmed löpande möjlighet att följa med på studieresor – Svalbard, Hong Kong, Dubrovnik, Tokyo, Lissabon och safari i Kenya är bara några exempel på resor vi gjort den senaste tiden. Du får dessutom förmånliga reseerbjudanden och grymma tips på världens pärlor från inspirerande kollegor.

 • Stor möjlighet till personliga utvecklingsresor

  Att vara nyfikna är vår drivkraft och här finns stora möjligheter för dig som vill utvecklas. Vill du framåt är vi först ut att stötta dig och erbjuder många olika utvecklingsvägar. Djupdykningar inom dina intresseområden eller initiativtagande utifrån nya restrender. Förflyttningar mellan våra butiker i landet eller en intern resa från butik till Servicecenter. Hos oss kan du växa genom interna rekryteringar och vi har exempelvis hittat många av våra ledare på andra positioner inom organisationen. Genom vår egen Akademi erbjuder vi också en mängd utbildningar där interna stjärnor håller majoriteten av kurserna.

 • Vi har grymt roligt tillsammans

  Yoga på Kungsholmen, spännande frukostmöten på Servicecenter och årliga kick-offer för alla medarbetare. Exemplena på våra roliga aktiviteter är många. Men den största glädjen vi har är den i vår vardag! Vi är prestigelösa, bjuder på oss själva, gillar att umgås och är måna om vår varma och välkomnade miljö.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor