facebook tracking
Avdelning

IT och teknisk utveckling

Connect

Hos oss jobbar projektledare, tekniker och utvecklare sida vid sida för att leverera smarta systemlösningar som möter våra kunders behov och önskemål. Vi är nyfikna, lyhörda och drivs av att skapa en bättre resa för kunden. Fokus ligger på att leverera högsta kvalitet i såväl drift som nyutveckling. Vi är måna om att ständigt ligga i framkant och som medarbetare på avdelningen har du stor möjlighet att påverka vår tekniska utveckling.

Vi har sedan starten haft ambitionen att ta fram våra egna tekniska lösningar och system. På så sätt säkrar vi ständigt vår närvaro mot kunden och vår övriga organisation. Vi kan vara snabbare till marknaden med nya funktioner, får effektivare utveckling och dessutom en stor utvecklingspotential för våra medarbetare.

Idag är vi ett team på 15 teknikälskare som ansvarar för såväl drift som backend och frontend. Vi gillar att samarbeta med våra beställare, jobbar nära varandra i gruppen och har ett stort intresse för branschen.

Vi har också fått förmånen att engagera oss i frågan om den tekniska och digitala kompetensen hos samhällets unga. 2017  var vi stolta samarbetspartners till eventet Vink Hack n' Play vars syfte var att ge barn, oavsett bakgrund, möjlighet att närma sig teknik och dess möjligheter.

Här berättar vi mer:

Några av oss som jobbar med IT och teknisk utveckling

Vår kultur

Vårt arbete styrs mer av värderingar än manualer. Respekt, kompetens och energi definierar allt vi gör. Hur vi jobbar, hur vi möter våra kunder och hur vi rekryterar. Vi erbjuder en fartfylld, informell arbetsplats där man får utrymme att vara sig själv. Vi bryr oss om varandra och har fantastiskt roligt tillsammans. Vi verkar för att vara en hållbar arbetsgivare och samhällsaktör och engagerar oss i det vi gör med såväl hjärta som hjärna. 


Varför jobba med oss?

Förutom det självklara, som schyssta arbetsvillkor och spännande arbetsuppgifter finns det ett par saker som gör att det är lite extra
bra att jobba med oss:

 • ​Kort väg från idé till verklighet

  Hos oss är beslutsvägarna korta och du har möjlighet att påverka vår spännande väg framåt. Vi är måna om vår prestigelösa kultur och har kvar den entreprenörsandan som utmärkt oss sedan bolaget startades. Här kan du med andra ord göra skillnad!

 • Resor, resor, resor

  Vi jobbar med världens mest spännande produkter. Och alla våra medarbetare jobbar affärsnära med kunden i fokus. Det vi säljer är vår kompetens, vilket betyder att produktkännedom är a och o. Men det handlar om mer än så. Vi säljer inte bara flygresor, hotellrum, kryssningar och evenemangsbiljetter – vi säljer upplevelser, förväntningar, minnen och känslor. Vi är övertygande om att bästa sättet för dig att kunna förmedla den känslan är när du själv fått ta del av upplevelsen. Som medarbetare har du därmed löpande möjlighet att följa med på studieresor – Svalbard, Hong Kong, Dubrovnik, Tokyo, Lissabon och safari i Kenya är bara några exempel på resor vi gjort den senaste tiden. Du får dessutom förmånliga reseerbjudanden och grymma tips på världens pärlor från inspirerande kollegor.

 • Stor möjlighet till personliga utvecklingsresor

  Att vara nyfikna är vår drivkraft och här finns stora möjligheter för dig som vill utvecklas. Vill du framåt är vi först ut att stötta dig och erbjuder många olika utvecklingsvägar. Djupdykningar inom dina intresseområden eller initiativtagande utifrån nya restrender. Förflyttningar mellan våra butiker i landet eller en intern resa från butik till Servicecenter. Hos oss kan du växa genom interna rekryteringar och vi har exempelvis hittat många av våra ledare på andra positioner inom organisationen. Genom vår egen Akademi erbjuder vi också en mängd utbildningar där interna stjärnor håller majoriteten av kurserna.

 • Vi har grymt roligt tillsammans

  Yoga på Kungsholmen, spännande frukostmöten på Servicecenter och årliga kick-offer för alla medarbetare. Exemplena på våra roliga aktiviteter är många. Men den största glädjen vi har är den i vår vardag! Vi är prestigelösa, bjuder på oss själva, gillar att umgås och är måna om vår varma och välkomnade miljö.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor