facebook tracking
Avdelning

IT och teknisk utveckling

Connect

Hos oss jobbar projektledare, tekniker och utvecklare sida vid sida för att leverera smarta systemlösningar som möter våra kunders behov och önskemål. Vi är nyfikna, lyhörda och drivs av att skapa en bättre resa för kunden. Fokus ligger på att leverera högsta kvalitet i såväl drift som nyutveckling. Vi är måna om att ständigt ligga i framkant och som medarbetare på avdelningen har du stor möjlighet att påverka vår tekniska utveckling.

Vi har sedan starten haft ambitionen att ta fram våra egna tekniska lösningar och system. På så sätt säkrar vi ständigt vår närvaro mot kunden och vår övriga organisation. Vi kan vara snabbare till marknaden med nya funktioner, får effektivare utveckling och dessutom en stor utvecklingspotential för våra medarbetare.

Idag är vi ett team på 15 teknikälskare som ansvarar för såväl drift som backend och frontend. Vi gillar att samarbeta med våra beställare, jobbar nära varandra i gruppen och har ett stort intresse för branschen.

Vi har också fått förmånen att engagera oss i frågan om den tekniska och digitala kompetensen hos samhällets unga. 2017  var vi stolta samarbetspartners till eventet Vink Hack n' Play vars syfte var att ge barn, oavsett bakgrund, möjlighet att närma sig teknik och dess möjligheter.

Här berättar vi mer:

Några av oss som jobbar med IT och teknisk utveckling

Vår kultur

Vårt arbete styrs mer av värderingar än manualer. Respekt, kompetens och energi definierar allt vi gör. Hur vi jobbar, hur vi möter våra kunder och hur vi rekryterar. Vi erbjuder en fartfylld, informell arbetsplats där man får utrymme att vara sig själv. Vi bryr oss om varandra och har fantastiskt roligt tillsammans. Vi verkar för att vara en hållbar arbetsgivare och samhällsaktör och engagerar oss i det vi gör med såväl hjärta som hjärna. 


Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor