facebook tracking
Avdelning

HR & Kommunikation

Connect

På HR & Kommunikation jobbar vi med målet att skapa stolta medarbetare som är ambassadörer för oss som företag. Vårt uppdrag är att attrahera, motivera, engagera och inspirera trygga chefer och medarbetare. Vi verkar för att skapa tydlighet och bidra till att alla medarbetare mår bra och presterar bra på jobbet. För oss handlar medarbetartrivsel och engagemang om företagets långsiktiga lönsamhet. Våra medarbetare är hjärtat av företaget och nyckeln till framgång. Vi mäter därför vår medarbetartemperatur kontinuerligt och medarbetarengagemanget är ett av företagets huvudsakliga nyckeltal. Vi driver medarbetarfrågorna med professionalism och varmt hjärta. Med effektivitet och empati. Med respekt, kompetens och energi.

Vi arbetar aktivt med att skapa en gemensam grund att stå på. En grund som hela tiden är aktuell och som utvecklas i takt med att omvärlden och vi förändras. Det innebär att fokusera på att skapa en företagskultur som stimulerar ett försäljningsorienterat mindset, så att vi med kulturen kan fortsätta engagera de personer som trivs hos oss. Vi lägger fokus på att skapa en medarbetarresa - från första till sista kontakten med oss – som handlar om att skapa de bästa förutsättningarna för våra medarbetare att ge kunden en unik upplevelse. På så sätt bidrar vi till att skapa en bättre resa för våra kunder.

Hos oss är det viktigt att ha serviceanda och en förmåga att få andra människor att växa. Vi brinner för våra frågor och vårt team, arbetar med högt driv och uppskattar mod och beslutsamhet.

Några av oss som jobbar med HR & Kommunikation

Vår kultur

Vårt arbete styrs mer av värderingar än manualer. Respekt, kompetens och energi definierar allt vi gör. Hur vi jobbar, hur vi möter våra kunder och hur vi rekryterar. Vi erbjuder en fartfylld, informell arbetsplats där man får utrymme att vara sig själv. Vi bryr oss om varandra och har fantastiskt roligt tillsammans. Vi verkar för att vara en hållbar arbetsgivare och samhällsaktör och engagerar oss i det vi gör med såväl hjärta som hjärna. 


Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor