facebook tracking
Avdelning

HR & Kommunikation

Connect

På HR & Kommunikation jobbar vi med målet att skapa stolta medarbetare som är ambassadörer för oss som företag. Vårt uppdrag är att attrahera, motivera, engagera och inspirera trygga chefer och medarbetare. Vi verkar för att skapa tydlighet och bidra till att alla medarbetare mår bra och presterar bra på jobbet. För oss handlar medarbetartrivsel och engagemang om företagets långsiktiga lönsamhet. Våra medarbetare är hjärtat av företaget och nyckeln till framgång. Vi mäter därför vår medarbetartemperatur kontinuerligt och medarbetarengagemanget är ett av företagets huvudsakliga nyckeltal. Vi driver medarbetarfrågorna med professionalism och varmt hjärta. Med effektivitet och empati. Med respekt, kompetens och energi.

Vi arbetar aktivt med att skapa en gemensam grund att stå på. En grund som hela tiden är aktuell och som utvecklas i takt med att omvärlden och vi förändras. Det innebär att fokusera på att skapa en företagskultur som stimulerar ett försäljningsorienterat mindset, så att vi med kulturen kan fortsätta engagera de personer som trivs hos oss. Vi lägger fokus på att skapa en medarbetarresa - från första till sista kontakten med oss – som handlar om att skapa de bästa förutsättningarna för våra medarbetare att ge kunden en unik upplevelse. På så sätt bidrar vi till att skapa en bättre resa för våra kunder.

Hos oss är det viktigt att ha serviceanda och en förmåga att få andra människor att växa. Vi brinner för våra frågor och vårt team, arbetar med högt driv och uppskattar mod och beslutsamhet.

Några av oss som jobbar med HR & Kommunikation

Vår kultur

Vårt arbete styrs mer av värderingar än manualer. Respekt, kompetens och energi definierar allt vi gör. Hur vi jobbar, hur vi möter våra kunder och hur vi rekryterar. Vi erbjuder en fartfylld, informell arbetsplats där man får utrymme att vara sig själv. Vi bryr oss om varandra och har fantastiskt roligt tillsammans. Vi verkar för att vara en hållbar arbetsgivare och samhällsaktör och engagerar oss i det vi gör med såväl hjärta som hjärna. 


Varför jobba med oss?

Förutom det självklara, som schyssta arbetsvillkor och spännande arbetsuppgifter finns det ett par saker som gör att det är lite extra
bra att jobba med oss:

 • ​Kort väg från idé till verklighet

  Hos oss är beslutsvägarna korta och du har möjlighet att påverka vår spännande väg framåt. Vi är måna om vår prestigelösa kultur och har kvar den entreprenörsandan som utmärkt oss sedan bolaget startades. Här kan du med andra ord göra skillnad!

 • Resor, resor, resor

  Vi jobbar med världens mest spännande produkter. Och alla våra medarbetare jobbar affärsnära med kunden i fokus. Det vi säljer är vår kompetens, vilket betyder att produktkännedom är a och o. Men det handlar om mer än så. Vi säljer inte bara flygresor, hotellrum, kryssningar och evenemangsbiljetter – vi säljer upplevelser, förväntningar, minnen och känslor. Vi är övertygande om att bästa sättet för dig att kunna förmedla den känslan är när du själv fått ta del av upplevelsen. Som medarbetare har du därmed löpande möjlighet att följa med på studieresor – Svalbard, Hong Kong, Dubrovnik, Tokyo, Lissabon och safari i Kenya är bara några exempel på resor vi gjort den senaste tiden. Du får dessutom förmånliga reseerbjudanden och grymma tips på världens pärlor från inspirerande kollegor.

 • Stor möjlighet till personliga utvecklingsresor

  Att vara nyfikna är vår drivkraft och här finns stora möjligheter för dig som vill utvecklas. Vill du framåt är vi först ut att stötta dig och erbjuder många olika utvecklingsvägar. Djupdykningar inom dina intresseområden eller initiativtagande utifrån nya restrender. Förflyttningar mellan våra butiker i landet eller en intern resa från butik till Servicecenter. Hos oss kan du växa genom interna rekryteringar och vi har exempelvis hittat många av våra ledare på andra positioner inom organisationen. Genom vår egen Akademi erbjuder vi också en mängd utbildningar där interna stjärnor håller majoriteten av kurserna.

 • Vi har grymt roligt tillsammans

  Yoga på Kungsholmen, spännande frukostmöten på Servicecenter och årliga kick-offer för alla medarbetare. Exemplena på våra roliga aktiviteter är många. Men den största glädjen vi har är den i vår vardag! Vi är prestigelösa, bjuder på oss själva, gillar att umgås och är måna om vår varma och välkomnade miljö.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor