facebook tracking
Avdelning

Försäljningssupport

Connect

På försäljningssupporten är vi ett tjugotal engagerade medarbetare som brinner för att stötta och utveckla våra säljande kollegor runt om i landet. Vi som jobbar här har en djup kompetens inom våra säljsystem, erfarenhet av försäljning och en bred kunskap om resebranschen.

Tillgänglighet och service står i fokus och vi gillar att, tillsammans med våra resesäljare, hitta bra och effektiva lösningar på problem som uppstår i kundärenden.

Vi är uppdelade i olika team utifrån vilket system vi är specialister i och supporterar våra resesäljare i kundärenden, rutiner och affärsprocesser. Vi tar fram efterfrågad statistik, hanterar avstämningar, sköter biljettering och hantering av bokningar som är gjorda online och arbetar med såväl förvaltning som utveckling av system och processer. Vi gillar att jobba proaktivt och håller därför många interna utbildningar.
 

Kort och gott – vi älskar att säkra vårt löfte om att alltid skapa överraskande bra resor. Det är då vi tror att en arbetsdag blir full av glädje. Och nöjda kunder så klart! 

Vår kultur

Vårt arbete styrs mer av värderingar än manualer. Respekt, kompetens och energi definierar allt vi gör. Hur vi jobbar, hur vi möter våra kunder och hur vi rekryterar. Vi erbjuder en fartfylld, informell arbetsplats där man får utrymme att vara sig själv. Vi bryr oss om varandra och har fantastiskt roligt tillsammans. Vi verkar för att vara en hållbar arbetsgivare och samhällsaktör och engagerar oss i det vi gör med såväl hjärta som hjärna. 


Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor