facebook tracking
Avdelning

Försäljning

Connect

Är du den i din bekantskapskrets som älskar att ge restips till människor du möter? Den som håller koll på restrender och trollbinder andra med ditt sätt att inspirera? Då hittar du hem hos oss. Här finns en mängd roliga jobb som är direkt knutna till mötet med förväntansfulla resenärer. Våra resesäljare har uppdraget att tillsammans med våra kunder alltid skapa överraskande bra resor. Vårt huvudsakliga fokus ligger i att tillföra värde för kunden. Vi bjuder på oss själva samtidigt som vi givetvis är måna om vårt affärsmannaskap. Vi är personligt professionella och säkrar alltid relation, inte bara transaktion.

Som del av försäljningsavdelningen hos oss kan du möta våra kunder i många olika forum. Vi finns där våra kunder vill att vi ska finnas. Online, i butik, på telefon eller mail. Vi vill vara tillgängliga och vid kundens sida. Vi säljer semesterresor, affärsresor, evenemangsbiljetter och anordnar möten, events, konferenser och kongresser. Enkla flygresor, skräddarsydda semesterlösningar, omfattande jorden-runt-resor, företagsresor med stora grupper, smidiga och tidsoptimerande affärsresor eller travel management för andra bolag. Vi kan det här med resor och brinner för det vi gör.

Några av oss som jobbar med försäljning

Vår kultur

Vårt arbete styrs mer av värderingar än manualer. Respekt, kompetens och energi definierar allt vi gör. Hur vi jobbar, hur vi möter våra kunder och hur vi rekryterar. Vi erbjuder en fartfylld, informell arbetsplats där man får utrymme att vara sig själv. Vi bryr oss om varandra och har fantastiskt roligt tillsammans. Vi verkar för att vara en hållbar arbetsgivare och samhällsaktör och engagerar oss i det vi gör med såväl hjärta som hjärna. 


Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor