facebook tracking
Avdelning

Försäljning

Connect

Är du den i din bekantskapskrets som älskar att ge restips till människor du möter? Den som håller koll på restrender och trollbinder andra med ditt sätt att inspirera? Då hittar du hem hos oss. Här finns en mängd roliga jobb som är direkt knutna till mötet med förväntansfulla resenärer. Våra resesäljare har uppdraget att tillsammans med våra kunder alltid skapa överraskande bra resor. Vårt huvudsakliga fokus ligger i att tillföra värde för kunden. Vi bjuder på oss själva samtidigt som vi givetvis är måna om vårt affärsmannaskap. Vi är personligt professionella och säkrar alltid relation, inte bara transaktion.

Som del av försäljningsavdelningen hos oss kan du möta våra kunder i många olika forum. Vi finns där våra kunder vill att vi ska finnas. Online, i butik, på telefon eller mail. Vi vill vara tillgängliga och vid kundens sida. Vi säljer semesterresor, affärsresor, evenemangsbiljetter och anordnar möten, events, konferenser och kongresser. Enkla flygresor, skräddarsydda semesterlösningar, omfattande jorden-runt-resor, företagsresor med stora grupper, smidiga och tidsoptimerande affärsresor eller travel management för andra bolag. Vi kan det här med resor och brinner för det vi gör.

Några av oss som jobbar med försäljning

Vår kultur

Vårt arbete styrs mer av värderingar än manualer. Respekt, kompetens och energi definierar allt vi gör. Hur vi jobbar, hur vi möter våra kunder och hur vi rekryterar. Vi erbjuder en fartfylld, informell arbetsplats där man får utrymme att vara sig själv. Vi bryr oss om varandra och har fantastiskt roligt tillsammans. Vi verkar för att vara en hållbar arbetsgivare och samhällsaktör och engagerar oss i det vi gör med såväl hjärta som hjärna. 


Varför jobba med oss?

Förutom det självklara, som schyssta arbetsvillkor och spännande arbetsuppgifter finns det ett par saker som gör att det är lite extra
bra att jobba med oss:

 • ​Kort väg från idé till verklighet

  Hos oss är beslutsvägarna korta och du har möjlighet att påverka vår spännande väg framåt. Vi är måna om vår prestigelösa kultur och har kvar den entreprenörsandan som utmärkt oss sedan bolaget startades. Här kan du med andra ord göra skillnad!

 • Resor, resor, resor

  Vi jobbar med världens mest spännande produkter. Och alla våra medarbetare jobbar affärsnära med kunden i fokus. Det vi säljer är vår kompetens, vilket betyder att produktkännedom är a och o. Men det handlar om mer än så. Vi säljer inte bara flygresor, hotellrum, kryssningar och evenemangsbiljetter – vi säljer upplevelser, förväntningar, minnen och känslor. Vi är övertygande om att bästa sättet för dig att kunna förmedla den känslan är när du själv fått ta del av upplevelsen. Som medarbetare har du därmed löpande möjlighet att följa med på studieresor – Svalbard, Hong Kong, Dubrovnik, Tokyo, Lissabon och safari i Kenya är bara några exempel på resor vi gjort den senaste tiden. Du får dessutom förmånliga reseerbjudanden och grymma tips på världens pärlor från inspirerande kollegor.

 • Stor möjlighet till personliga utvecklingsresor

  Att vara nyfikna är vår drivkraft och här finns stora möjligheter för dig som vill utvecklas. Vill du framåt är vi först ut att stötta dig och erbjuder många olika utvecklingsvägar. Djupdykningar inom dina intresseområden eller initiativtagande utifrån nya restrender. Förflyttningar mellan våra butiker i landet eller en intern resa från butik till Servicecenter. Hos oss kan du växa genom interna rekryteringar och vi har exempelvis hittat många av våra ledare på andra positioner inom organisationen. Genom vår egen Akademi erbjuder vi också en mängd utbildningar där interna stjärnor håller majoriteten av kurserna.

 • Vi har grymt roligt tillsammans

  Yoga på Kungsholmen, spännande frukostmöten på Servicecenter och årliga kick-offer för alla medarbetare. Exemplena på våra roliga aktiviteter är många. Men den största glädjen vi har är den i vår vardag! Vi är prestigelösa, bjuder på oss själva, gillar att umgås och är måna om vår varma och välkomnade miljö.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor